maanantai 19. tammikuuta 2015

Ihanan helpot pitsipipo ja tuubihuivi

Ei kovin hyvin lähtenyt käyntiin tämä harrastus, kun vanha tietokone ei suostu lainkaan yhteistyöhön ja kuvien lataaminen sillä osoittautui vähintäänkin hankalaksi. Mutta koitetaan, miten kirjoittelu ja kuvien lisäily onnistuu iPadilla! Luvassa siis meidän omppuperheen jäsenillä otettuja kuvia mutta eiköhän niilläkin pärjätä.

                                                                     * * * * * 

Viikko sitten löysin Lankamaailmasta aivan ihania Onionknit lankoja murretuissa pastellisävyissä. Ostin alkuun vain yhden kerän testiin mutta ihastuin lankaan niin, että jo seuraavana päivänä kävin hakemassa lisää.


Lanka on 70 % ekologista villaa ja 30 % nokkoskuitua. Lanka tuntuu ihoon ihanan pehmeältä ja luistaa puikoilla mukavasti.

Aloitin ensin tekemään tyttärelleni tuubihuivia tämän todella helpon Lankakauppa Kerän blogista löytyvän ohjeen avulla. Huivin tekeminen oli todella koukuttavaa ja korissa odotteleekin nyt kahden muun väriset langat huiveiksi muuntumista - nähtäväksi jää, tarvitseeko oma tytär ihan näin montaa huivia vai menisikö edes toinen huivi kummipojan kaulaan.



Huivin lisäksi etsin Pinterestistä kauniita pipoja ja löysinkin Raverly.com sivustolta todella nopean ohjeen ihanaan pitsipipoon. Aikaa tähän meni vain pari tuntia. Lankaa oli valitettavasti jäljellä enää 50 g, joten tein pipon vastasyntyneen ohjeella mutta kyllä se tämän kevään menee meidän vajaa 3-vuotiaalla, lanka on sen verran paksua ja kuvio joustavaa.




Lanka Organic Wool+Nettles
Langan menekki yhteensä 150 g (olisi saanut olla enemmänkin)
Koko n. 2-3-vuotiaalle sopivat




Lopuksi vielä kuva Instagramistani, jossa näkyy myös setin uusi onnellinen omistaja :)




-Iina





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti